Gå til sidens indhold

Dansk Skoleidræt
16.05.2018

14 Lyngå-elever deltager i SLIS

Når unge med særlige behov fra hele landet mødes til SLIS i disse dage, er elever fra Lyngåskolen med til at konkurrere om medaljerne.
Specialskolernes Landsidrætsstævne, også kaldet SLIS, finder sted i Forum Horsens d. 16.-17. maj 2018.

Her deltager 14 af Lyngåskolens STU-elever, der samlet stiller med to hold til hockeyturneringen, og i øvrigt deltager i atletik med 60 m løb, 200 m løb, stafet, gadeløb, boldkast og længdespring. Eleverne indkvarteres på skoler og institutioner ved Casa Forum i Horsens.

Eleverne fra Lyngåskolen kommer hjem fra stævne torsdag d. 17. maj kl. ca. 14.30 og håber på at have masser af medaljer om halsen og nogle gode oplevelser at fortælle om.

Se brevet til eleverne i boksen til højre.

Hvad er SLIS?

SLIS er et idrætsstævne for unge med særlige behov i alderen 16-25 år fra hele Danmark. I 2018 afholdes stævnet som noget nyt over to hverdage. Der dystes i tre hoveddiscipliner; Hockey, svømning og atletik.

De deltagende elever konkurrerer i puljer med andre på sammen niveau (A, B, C, D, E, F og G). Det betyder, at alle har gode muligheder for at få en medalje med hjem.

Onsdag aften er der festmiddag med efterfølgende musik og dans. Eleverne overnatter på omkringliggende skoler.

I år er det ASV Horsens, der sammen med SLIS-komitéen er arrangør af stævnet.

Læs mere om SLIS eller se programmet på Dansk Skoleidræts hjemmeside (åbner i nyt vindue)

Link til denne side

Brev til elever - SLIS 2018

Opdateret: 16.5.2018