Gå til sidens indhold

19.12.2017

Dimission i december

Det er ikke kun jul, vi fejrer i december måned. I dag fejrer vi også, at en elev afslutter sine tre år på Lyngåskolen.

Det er en uge fyldt med store begivenheder på Lyngåskolen.

I dag, tirsdag d. 19. december, holder vi dimission for en enkelt elev, Thomas Bukh-Jeppesen fra STU4, der dermed afslutter sin Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) på Lyngåskolen.

Der vil i dag være en dimissionshøjtidelighed for særligt indbudte gæster. Her vil skolens leder holde tale, som vanligt, når elever afslutter deres STU. Der vil være en let anretning, og repræsentanter fra skolens bestyrelse vil deltage i højtideligheden.

Dette viser således også, hvordan STU'en er en fleksibel ungdomsuddannelse, og kan påbegyndes på "skæve" tidspunkter af året, og ikke kun til august.

Vi ønsker Thomas tillykke med hans STU, samt held og lykke i fremtiden.

Læs mere om STU'en under "Hvad er STU?"

• 19.12.2017

Dimission i december

• 16.11.2017

Kom til valg i Pårørenderådet d. 30/11

Sæt X i kalenderen torsdag d. 30. november, hvor Lyngåskolen lægger hus til et pårørendemøde, hvor du har mulighed for at få indflydelse på, hvem der sidder i Borgercenter Nords Pårørenderåd.
  • 01.08.2017

Et nyt skoleår skydes i gang

Med skoleåret 2017-18 kan Lyngåskolen også byde nogle ændringer og nye tiltag velkommen.

Opdateret: 14.11.2014

Afdeling:

Send kommentar: Lyngåskolen

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code