Gå til sidens indhold

SAMARBEJDE

Lyngåskolen samarbejder løbende med følgende foreninger og organisationer med henblik på vidensdeling, information, udvikling og kvalitet.
ADHD-foreningen (nyt vindue)

Klub 4 (nyt vindue)

– en ungdomsklub for nuværende og tidligere elever fra STU4. Et samarbejde mellem Ungdommens Røde Kors og Landsforeningen Autisme, Kredsforening Østjylland.

Borgercentrene i Voksenhandicap (Borgercenter Nord, - Syd, - Vest og - Midby)

- fire borgercentre, der samler botilbud, aktivitetstilbud, fritidstilbud og undervisningstilbud samt tilbyder hjælp og støtte til voksne borgere med handicap i Aarhus Kommune. Læs mere i menuen til højre på siden.

Landsforeningen for Autisme, Kredsforening Østjylland (nyt vindue)

- er bl.a. repræsenteret i Lyngåskolens bestyrelse.

LEV Aarhus (nyt vindue)

- er bl.a. repræsenteret i Lyngåskolens bestyrelse.

Landsforeningen Ligeværd (nyt vindue)

- Lyngåskolen er med i Skolesammenslutningen Ligeværd.

OCN Danmark (Open College Network) (nyt vindue)

- et samarbejde, der betyder, at vi kan give vore elever papir på det, de lærer. Lyngåskolen er en del af samarbejdet omkring "Projekt Rød Tråd".

SUN (SpecialUndervisningsNetværket) (nyt vindue)

- et samarbejde med en række andre skoler omkring benchlearning og elevtilfredshedsundersøgelser, med henblik på at højne kvaliteten af vores undervisning.

ULF (Udviklingshæmmedes Landsforbund) (ULF) (nyt vindue)

- et praktisk samarbejde omkring konkrete undervisningsforløb, bl.a. "Dig, mig og fællesskabet" og uddannelsen i Medborgerskab.

Ungdommens Røde Kors (nyt vindue)

– et samarbejde navnligt omkring Klub 4.

UU Aarhus-Samsø (Ungdommens Uddannelsesvejledning) (nyt vindue)

– herunder også andre UU-centre. UU vejleder om STU, uddannelsesplan og ansøgning til vores STU-uddannelser.

Opdateret: 01.8.2017

Afdeling:

Send kommentar: Lyngåskolen

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code